Information om Front End Strategy:
Vill du veta mer om vårt företag och vad vi kan hjälpa till med är det bara att slå en signal eller skicka ett mail till Tommy Nordqvist, Ph D på nummer 013-24 93 51 eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kommentarer om hemsidan:
Saknar du någon information på hemsidan? I vårt arbete med att göra den så informativ som möjligt, tar vi tacksamt emot dina kommentarer på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vår adress:
Front End Strategy AB
S:t Larsgatan 3
582 24 Linköping
Sverige

Telefon: 013 24 93 50
Fax: 013 10 44 29

Vägbeskrivning

Nyheter

Vidareutveckling av programvara för styrning tillverkningsprocess

2018-04-11

Front End Strategy AB har fått förtroendet att vidareutveckla programvara för styrning av avancerad tillverkningsprocess.

NATO TIDE Sprint

2018-04-07

Front End Strategy AB ger två presentationer på vårens TIDE Sprint i Genua, Italien. Den ena presentationen har titeln "EA as a Coherency Enabler for FMN" och presenterar vår modell för att stödja att FMN levererar de produkter (specifikationer) som behövs enligt plan. Den andra presentationen med titeln "Tactical Communications Tool (TCT ) from an operational point of view " och beskriver hur man kan använda TCT i praktiken och vilket stöd TCT kan ge i samband med planering över tid.

Stöd till större myndighets vidareutveckling av EA-stöd

2018-03-02

Front End Strategy AB har fått förtroende att stödja en större myndighet när de utvecklar sitt EA-stöd. Verksamhetsarkitekten från Front End Strategy ska fokusera på att skapa modeller som stödjer informationsutbyte mellan myndigheter.