Thales Group

 

Thales en av världens största aktörer inom Flyg, Rymd, Säkerhet och Transport.

För mer information: www.thalesgroup.com

 

 

IBM levererar lösningar för Business Process Management, Product Management, Software Develpoment and Systems Engineering.

IBM Rational System Architect används av olika myndigheter för att utveckla och förvalta Enterprise Architectures baserade på till exempel TOGAF (The Open Group Architecture Framework) och MODAF (Ministry of Defence Architecture Framework). MODAF används bland annat av Försvarsmakten i Sverige och Storbritannien.

För mer information: www.ibm.com

MooD International förser företag och myndigheter med banbrytande idéer, kunskap och verktyg för att hjälpa dem att skapa en framgångsrik organisation.

MooD teknologi kombinerar kompetens för att bygga arkitekturer, definiera och hantera förändringsarbete, arbeta effektivare och skapa affärsintelligenta lösningar samt beslutstöd – Allt baserat på en gemensam affärsmodell. MooD används av olika myndigheter för att utveckla och förvalta Enterprise Architectures baserade på till exempel TOGAF (The Open Group Architecture Framework) och MODAF (Ministry of Defence Architecture Framework). MODAF används bland annat av Försvarsmakten i Sverige och Storbritannien.

För mer information: http://www.moodinternational.com/

Sjöland & Thyselius är experter på tekniska system och hjälper företag och myndigheter med problem som kräver avancerade it-lösningar.

För mer information: www.st.se

Wincor Nixdorf är en av de ledande leverantörerna av IT lösningar och produkter till detaljhandeln och banksektorn.

För mer information: www.wincor-nixdorf.com

Gensym är en ledande leverantör av mjukvaruprodukter för expertsystem som övervakar, diagnostiserar, kontrollerar och optimerar komplexa operativa processer i realtid och som idag används av några av världens största organisationer.

För mer information: www.gensym.com

Syntell är ett konsultföretag inom system och logistikhantering.

För mer information:www.syntell.se

Atea

Atea är Nordens och Baltikums ledande obundna leverantör av it-infrastruktur. Vi bistår våra kunder med specialistkompetens, produkter och lösningar. I Sverige finns vi nära dig på ett trettiotal orter över hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr.

För mer information:www.atea.se

 

 

Nyheter

Vidareutveckling av programvara för styrning tillverkningsprocess

2018-04-11

Front End Strategy AB har fått förtroendet att vidareutveckla programvara för styrning av avancerad tillverkningsprocess.

NATO TIDE Sprint

2018-04-07

Front End Strategy AB ger två presentationer på vårens TIDE Sprint i Genua, Italien. Den ena presentationen har titeln "EA as a Coherency Enabler for FMN" och presenterar vår modell för att stödja att FMN levererar de produkter (specifikationer) som behövs enligt plan. Den andra presentationen med titeln "Tactical Communications Tool (TCT ) from an operational point of view " och beskriver hur man kan använda TCT i praktiken och vilket stöd TCT kan ge i samband med planering över tid.

Stöd till större myndighets vidareutveckling av EA-stöd

2018-03-02

Front End Strategy AB har fått förtroende att stödja en större myndighet när de utvecklar sitt EA-stöd. Verksamhetsarkitekten från Front End Strategy ska fokusera på att skapa modeller som stödjer informationsutbyte mellan myndigheter.